Tropenvakanties > Bescherming > Care Plus Deet Anti-Insect Lotion 50%

Care Plus Deet Lotion 50%

Care Plus® Deet is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid welke verkrijgbaar is onder meer in België, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Het is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik.
Geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden. De werkzame stof DEET is effectief tegen stekende insecten maar ook tegen teken. DEET is het meest effectief tegen (malaria)muggen en steekvliegen, effectief tegen teken en bloedzuigers en redelijk effectief tegen grote steekvliegen, knutjes en midges.
Het percentage DEET is bepalend voor de werkingsduur van het insectenwerende middel. DEET is de afkorting voor N,N-diethyl-m-toluamide. De naam N,N-diethyl-m-toluamide is recentelijk vervangen voor N,N-diethyl-3-methylbenzamide, maar u zult beide namen tegenkomen.
Care Plus® Deet is verkrijgbaar als 50% Deet lotion, 40% Deet spray en 30% Deet gel. Je kiest zelf welke vorm je het prettigst vindt. Eén verpakkingseenheid is voldoende voor 2 tot 3 weken dagelijks gebruik conform voorschrift. Care Plus® adviseert een DEET-percentage tussen de 30% en 50%. Een insectenwerend middel met een DEET-percentage onder de 30% is niet effectief genoeg en een percentage boven de 50% heeft geen extra meerwaarde. Belangrijk voor de consument is dat zij de gehele onbedekte huid insmeert met Care Plus® Deet.
Care Plus® Deet spray is als beste getest door de Consumentenbond Nederland in 1997 en door Test Aankoop in België in 2001. Care Plus® Deet lotion is door de Duitse Stiftung Warentest beoordeelt als GUT in 2004. Care Plus® gel is door de Nederlandse Consumentenbond in 2005 als beste getest.

• Sterkste insectenwerende middelen
• Als beste getest door:
o Consumentenbond in 1997 én 2005 (Nederland)
o Test-Aankoop in 2004 (België)
o Stiftung Warentest in 2004 als GUT getest (Duitsland)
• Geschikt voor zowel in de Tropen als in Europa
• Inclusief uitgebreide gebruiksaanwijzing
 

Care Plus Deet Anti-Insect Lotion 50%


€ 10,95

© 2019 Crew Adventure Store — Webdesign door Elan